banner13

Ramazan Toptaş yeniden başkan seçildi

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası’nın genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan seçim ile mevcut başkan Ramazan Toptaş üyelerin oyuyla yeniden oda başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
11 Ocak 2022 Salı 19:00
Ramazan Toptaş yeniden başkan seçildi

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası’nın genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan seçim ile mevcut başkan Ramazan Toptaş üyelerin oyuyla yeniden oda başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası’nda mevcut başkan Ramazan Toptaş yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Malatya Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Ramazan Toptaş, Şener Eroğlu ve Murat Yalçın yarıştı.

Divan başkanlığını Türkiye Berberler Federasyonu Bayram Karakaş’ın yaptığı seçim öncesi konuşan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, “Esnafın kazandığı yerde huzur olur, kardeşlik olur sevgi olur.  Ortada bir pahalılık var. Her gün söylüyoruz ama buna aldıran yok.  Pahalılık başını aldı gitti.  Bu ülke bizim, bu ülkede kardeşlik beraberlik hepimizin boynumuzun borcudur. Bu sıkıntılarımızı hem federasyon olarak, hem de bütün federasyon başkanlarımızla beraber bunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Yapılacak kongrenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Seçime katılan adaylardan Murat Yalçın ise, “Malatya Berberler ve kuaförler odasında 16 yıllık hizmetim olduğu için gerek daha önceki yönetim ve gerek mevcut yönetim ile birlikte görev yaptık. Bu göreve çıktığımız zaman bizim kendimize göre plan projelerimiz vardı. Bu plan projemize sizlere onu artık şu anda burada kısa biraz çekirdek size anlatmak istiyorum. Göreve geldiğimiz süre içinde sizlere güzel bir lokal açacağım. Allah nasip ederse bizim bir toplantı merkezimiz olacak. Lokalimiz olacak. O lokali de gerekirse düğün salonu olarak kullanacağız. Burada verdiğim sözümün arkasında olacağım” şeklinde konuştu.

30 yılı aşkın meslekte olduğunu ve yenilikleri takip ettiğini dile getiren aday Şener Eroğlu ise, “ 1989 yılında başlamış olduğum meslek hayatımda sektördeki gelişmeleri sürekli takip ederek 30 yılı aşkın süredir çalışma hayatım kimi zaman engellilerle karşılaşsak bunları aşmayı başardık. Sektörde yaşanan sorunları esnaf ve sanatkar arkadaşlarımızın daha iyi çalışmasını sağlayacak, yatırımların önünü açarak onlara gerekli destekler sağlayabilmek adına Malatya Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığına aday olmaya karar verdim.  Ekonomik anlamda zor günler yaşayan ülkemizde bu zorluklar yükünü en fazla liseden meslek grubundaki arkadaşlarımızın bu süreçte ne zararla çıkabilmesi için birçok projeler hazırladık. Projelerin en önde geleni meslektaşlarımızın yıpranma payının emeklilikten düşürülmesini talep ediyoruz. Diğer projemiz ise BAĞ-KUR'lu çalışanların prim gün sayısını eşitlemek olacaktır. Diğer bir çalışmamız ise ucuz malzeme konusunda olacaktır.  Çocuklarımıza burs desteği sağlanması önerimiz var.  Kimseyi kimseye ayırt etmeden, ötekileştirmeden çalışacağımıza yönetim kurulum adına söz veriyorum” diye konuştu.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası yönetim kurulu başkanı Ramazan Toptaş ise, “Türkiye'de kayıt dışının önüne geçen tek oda Malatya Berberler ve Kuaförler Odasıdır. Büyük bir çalışma neticesinde belediyelerimizle yaptığımız çalışmalarımız neticesinde bunu başarmış durumdayız. Büyükşehirde yapılan fuarları Malatya’ya sizlerin ayağına getirdik.  Ekonomik şartları zorlayarak o fuarı yaptık ve başardık. Fiyat tarifesi ile ilgili çalışmalarımız tamamlandı. Yetkili yerlere gönderdik.  Bizim dönemimizde fiyat tarifelerimizle ilgili hiçbir zaman sıkıntı yaşanmadı yaşanmayacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi. Üyelerin oy kullanma işlemlerinin sona ermesi ile sandıklarının açılmasıyla birlikte oyların büyük bir bölümünü alan mevcut başkan Ramazan Toptaş yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Yapılan seçimde Ramazan Toptaş 609, Şener Eroğlu 51, Murat Yalçın ise 64 oy aldı.

Son Güncelleme: 12.01.2022 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.