banner13

Pütürge’de feci kaza!: 2 ölü, 1 yaralı

Malatya’nın Pütürge ilçesinde yapımı süren deprem konutlarına inşaat malzemesi taşıyan kamyon Ormaniçi mevkiinde şarampole uçtu. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
07 Ağustos 2021 Cumartesi 18:11
Pütürge’de feci kaza!: 2 ölü, 1 yaralı

Kaza, Malatya’nın Pütürge ilçesi Ormaniçi Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Pütürge’de deprem konutlarının yapıldığı bölgede inşaat çalışması yürüten firmaya ait Ramazan Demirkol yönetimindeki 06 GPS 54 plakalı kamyon iddiaya göre freni boşalınca Ormaniçi mevkiinde virajı alamayıp şarampole devrildi. 

Kazada, sürücü Ramazan Demirkol ve kamyonda bulunan Celal Bakan olay yerinde hayatını kaybetti. Zeki Bakan ise ağır yaralandı.

Kazanın haber verilmesi ile bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Zeki Bakan’ı kamyondan çıkartarak, 112 ambulansı ile Turgut Özal Tıp Merkezine sevk etti. 

Hayatını kaybeden Ramazan Demirkol ve Celal Bakan’ın cenazeleri ise morga kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları ve çalışma arkadaşları kaza yerinde gözyaşlarına boğulurken, çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Ormaniçi Mahalle Muhtarı Hüseyin Çilkaya, mahallenin girişinden itibaren yolların virajlı olduğu, sık sık kazaların meydana geldiğini ve daha önce Karayollarına dilekçe vermelerine rağmen herhangi bir önlem alınmadığını ifade ederek, virajlı yollara çözüm bulunmasını istedi. 

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

ERTV HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 07.08.2021 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.