banner13

Onlar canla başla mücadele eden kahramanlar

24 Ocak Cuma günü Elazığ’ın Sivrice ilçesi merkezli meydana gelen Elazığ ve Malatya’da can ve mal kaybına yol açan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Jandarma ekipleri de depremzedelere ulaşmak, yardım etmek için canla başla mücadele etti. Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri araç çıkamayan noktalara da atlarla ulaşıyor ve depremzedelere hem yardım hem de çadır ulaştırıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
31 Ocak 2020 Cuma 15:43
Onlar canla başla mücadele eden kahramanlar

Elazığ’ın Sivrice ilçesi merkezli olarak 24 Ocak Cuma gecesi 20.55’de meydana gelen, Elazığ ve Malatya’da can ve mal kaybına yol açan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri araçla çıkılamayan evlere atlarla çadır taşıyor.

Doğanyol ilçesinde vatandaşların çadırlarını kurmalarına yardımcı olan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, AFAD ile birlikte çadır dağıtımı yaparken, araçların çıkamadığı noktalara çadırları ve eşyaları at sırtında taşıyarak ulaştırıyor. 

Jandarma ekipleri, vatandaşların çadırlarını da kurarak yardımcı oluyor.

Kış şartlarının soğuk şeklinde hissedildiği, vatandaşların karşı karşıya kaldığı sıkıntıların daha da arttığı bu noktada 600'e yakın Jandarma personelinin yaklaşık 2 bin 100 civarında çadır kurulumunu da tamamladığı bildirildi.

ERTV HABER MERKEZİ


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.