banner13

Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek’ten Büyükşehir Belediyesine ziyaret

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek 2023 yılında yapılacak olan EXPOile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
03 Ağustos 2022 Çarşamba 17:42
Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek’ten Büyükşehir Belediyesine ziyaret

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek 2023 yılında yapılacak olan EXPOile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay ile bir araya gelen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2023 yılının Nisan ayında yapılacak olan EXPO ile ilgili sürdürülen çalışmalar hakkında Genel Sekreter Cemal Noğay’a bilgiler verdi. Malatya Büyükşehir Belediyesinin 2023 yılında yapılacak olan EXPO’da yer alması için yer ayırdıklarını ifade eden Başkan Mahçiçek, Malatya Büyükşehir Belediyesinin EXPO’da olmasının kendilerini onurlandıracağını ifade etti.

EXPO 2023’de Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’nın ürünlerini sergileyeceklerini dile getiren Genel Sekreter Cemal Noğay, “ Onikişubat Belediye Başkanımız 2023 yılında düzenleyecekleri EXPO 2023 için belediyemizi ziyaret ettiler. EXPO ile ilgili yapacakları çalışmalarla alakalı bizleri bilgilendirdiler. Malatya Büyükşehir Belediyesinin de çalışmalarını takip ettiklerini başkanımız bizlere iletti. Malatya Büyükşehir Belediyesinin de EXPO 2023’de yer almasıyla ilgili bizlere taleplerini ilettiler. Bizlere de 700 m2’lik yer ayırmışlar. İnşallah bizlerde Malatya’nın ürünleri olan kayısı, kiraz, vişne, elma, alıç gibi ürünlerimizi bahçede sergileyeceğiz. Doğal bir bahçe yapmış olacağız. 6 ay sonrada bahçenin devamlı sürdürülebilmesi için Onikişubat Belediyemize devredilecek. Bu çerçevede de Sayın Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise, “ 2023 yılının Nisan ayında düzenleyeceğimiz Uluslararası EXPO ile ilgili olarak bu hafta itibariyle Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Elazığ ve bugünde Malatya Büyükşehir Belediyemizi ziyaret ediyoruz. Sayın Genel Sekreterimize EXPO projemizle ilgili bilgiler verdik. Malatya’ya EXPO’da yer ayırdığımızı ifade ettik. Uluslararası bir organizasyonda Malatya Büyükşehir Belediyesinin yer alması bizler için çok önemli ve bizleri de onurlandıracak. 2023 yılının Nisan ayında inşallah kültürüyle, tabiatıyla, güzellikleriyle EXPO’muzda Malatya Büyükşehir Belediyemiz yer alacak. O güzelliği hep beraber yaşayacağız. Bizleri misafir ettikleri için Sayın Genel Sekreterimize teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.