banner13

Milletvekili Çalık deprem bölgesinde...

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, depremin merkez üstü Malatya’nın Pütürge ilçesine bağlı Taşmış Mahallesini ziyaret etti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
04 Ağustos 2020 Salı 18:00
Milletvekili Çalık deprem bölgesinde...

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, depremin merkez üstü Malatya’nın Pütürge ilçesine bağlı Taşmış Mahallesini ziyaret etti.

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte depremin merkez üstü Pütürge ilçesine bağlı Taşmış Mahallesinde incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri tarafından karşılanan Milletvekili Çalık, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Depremzedelere "geçmiş olsun" dileklerini sunan Çalık, devletin tüm kurumlarıyla depremin ilk anından itibaren alanda, vatandaşının hizmetinde olduğunu ifade etti.

Can kaybı ve yaralanma yoktur

Milletvekili Çalık, “Depremin yaşandığı merkez üssü Tepehan ve Taşmış mahallerimizdeyiz. Hamd olsun can kaybımız ve yaralanma yoktur. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüze bağlı teknik ekiplerimiz tarafından mahallelerimizde hasar tespiti ve araştırmalar devam etmektedir. Bizlerde AK Parti İl Başkanımız İhsan Koca, Pütürge kaymakamımız Barbaros Akbulak, Pütürge belediye başkanımız Mikail Sülük, AFAD, Kızılay ve diğer kurumlarımızla birlikte mahallelerimizde incelemelerimizi sürdürmekteyiz.” dedi. Mahalle sakinleri ise, devletin bütün kurumlarının depremin yaşandığı saatten itibaren kendilerinin yanında olduğunu belirterek, Milletvekili Çalık’a da her zaman yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

iha

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.