banner13

MASKİ’DEN Kızılay’a kan desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Türk Kızılayı’nın kan bağışı çağrısına duyarsız kalmadı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
30 Aralık 2021 Perşembe 15:12
MASKİ’DEN Kızılay’a kan desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Türk Kızılay’ının kan bağışı çağrısına duyarsız kalmadı.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert’in öncülüğünde MASKİ personelleri kan bağışında bulundu. MASKİ Genel Müdürlüğü ana hizmet binası önünde gerçekleşen kan bağışına MASKİ personeli yoğun ilgi gösterdi.

İlk kendisi kan bağışında bulunan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, daha sonra tüm personeli ziyaret ederek kan bağışında bulunmaları gerektiğini söyledi. Mert, “Kızılay Malatya Şubemizle birlikte kurumumuzda kan kampanyası düzenledik. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bizlerde katkıda bulunduk. Herkesin yılda en az bir kez kan vermesi gerekir. Kan, hayati bir konudur. Toplum olarak duyarlı olmalıyız. Katılan ve bağış yapan arkadaşlarımı ayrıca kutluyorum. Gösterdikleri duyarlılık ve katılım nedeniyle personelimize teşekkür ederim. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bundan sonraki sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaya devam edeceğiz. Bize bu konuda yardımcı olan Kızılay Malatya Şubesi ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.