banner13

MASKİ’de hizmet içi eğitimler devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hizmet içi eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. 2022 hizmet içi eğitimleri kapsamında Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve teknik personele, Yağmursuyu, Kollektör Hatları, Atıksu İşletimi, Atıksu Arıtma Tesisleri Yönetimi ve Sürdürülebilirlik, Su Yönetimi, Fizibilite ve Proje Kriterleri, Finans İşletme ve Sürdürülebilirlik eğitimleri verilecek. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
11 Şubat 2022 Cuma 16:59
MASKİ’de hizmet içi eğitimler devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,hizmet içi eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. 2022 hizmet içi eğitimleri kapsamında Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve teknik personele, Yağmursuyu, Kollektör Hatları, Atıksu İşletimi, Atıksu Arıtma Tesisleri Yönetimi ve Sürdürülebilirlik, Su Yönetimi, Fizibilite ve Proje Kriterleri, Finans İşletme ve Sürdürülebilirlik eğitimleri verilecek. 

Personelin daha donanımlı hale gelmesi amacıyla eğitim programlarını aralıksız sürdürdüklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda eğitimlerin verildiğini söyledi. Mert, personele ilk olarak yağmursuyu, kollektör hatları ve atıksu işletim sistemi eğitiminin verildiğinin altını çizerek, “Vatandaşımıza daha güzel hizmet etmenin yolunun öncelikle personelimizin eğitiminden geçtiğine inanıyoruz. Bu kapsamda eğitim faaliyetlerini çok önemsiyoruz. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığımız yıl boyunca periyodik aralıklarla çeşitli eğitim çalışmaları yürütüyor. Eğitim faaliyetlerimize tüm personellerimiz katılım sağlıyor. Eğitim çalışmalarımızı daha da artırarak, halkımıza daha faydalı hizmetler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Uzman Eğitimci İnşaat Mühendisi Oktay Özelçi tarafından verilen eğitimler verimli geçiyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.