banner13

Malatya’da ‘evde kal’ çağrısına uyuluyor!

Yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Malatya’da, ‘evde kal’ çağrısına uyulduğu görüldü. Kentin en yoğun bölgelerinden Yeni Sanayi Sitesi’nde kimsenin olmadığı gözlendi. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
25 Nisan 2020 Cumartesi 15:07
Malatya’da ‘evde kal’ çağrısına uyuluyor!

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Malatya’da, kısıtlamanın üçüncü gününde halkın dışarı çıkmadığı, sokak ve caddelerde az sayıda araç olduğu görüldü. 

Malatya’da, kısıtlamanın üçüncü gününde de sokak ve caddelerde görevli polis ekipleri denetim yaptı. Kentte araç ve yaya bakımından en işlek bölgelerinde birkaç araç ile az sayıdaki vatandaş dikkat çekti. Merkezde işe giden ve gece mesaisinden dönen sağlık çalışanları ile emniyet mensupları ve görevliler dışında kimsenin olmadığı görüldü.

Araç ve insan açısından en yoğun bölge olan Yeni Sanayi Sitesi’nde kimsenin olmadığı gözlendi.

HABER:F ERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.