banner13

Malatya halay ekibi Davutoğlu’nu yuhaladı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Malatya’da kayısı pazarını ziyareti sırasında bazı vatandaşların tepkisi ile karşılaştı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
10 Haziran 2022 Cuma 16:43
Malatya halay ekibi Davutoğlu’nu yuhaladı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Malatya’da Şire Pazarını ziyaret etti. Halay çekerek dolar yakan ve sosyal medyada gündem olan şire pazarı esnafı bu kez de Davutoğlu'nu yuhaladı. 

2 günlük Malatya ziyaretinde kentteki kayısı pazarı olarak bilinen Şire Pazarı’nı ziyaret eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, burada bazı vatandaşların protestosu ile karşılaştı. AK Parti’den ayrılması ve 6’lı masa ile yapılan ittifakı soran vatandaşlar Davutoğlu’na tepki gösterince araya korumalar ve partililer girdi.

Bir kayısıcı esnafının Davutoğlu’na kayısı hediye ederek, AK Parti döneminde yüzde 49 ile başbakan seçildiğinde bu oyun kimin olduğunu sorması ile ortam gerildi. Esnaf ile Davutoğlu arasında hararetli geçen tartışmanın ardından bir gurup vatandaş da Ahmet Davutoğlu’nu yuhalayarak tepkisini dile getirdi.

Bu sırada partililerle vatandaşlar arasında da kısa süreli gerginlik yaşandı. Polislerin araya girmesi ile gerginlik büyümeden sonlandırıldı.

KAYNAK: İHA

Son Güncelleme: 10.06.2022 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.