banner13

Malatya'da okullara kar tatili!..

Malatya’da etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ilçeler de dahil 8 ilçede eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
13 Mart 2022 Pazar 22:29
Malatya'da okullara kar tatili!..

Malatya’da etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ilçeler de dahil 8 ilçede eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

Malatya Valiliğinden yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi; 
“İlimiz genelinde, 13 Mart Pazar günü başlayan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının halen devam etmesi ve kara yollarında oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar sebebiyle, Battalgazi, Yeşilyurt, Akçadağ, Doğanşehir, Doğanyol, Kale, Pütürge ve Yazıhan İlçelerinde öğrencilerimizin ve personelin güvenliğinin sağlanması bakımından, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında, 14 Mart 2022 Pazartesi günü (1) bir gün süre eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.
Ayrıca yukarıda belirtilen 8 (sekiz) ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 14 Mart 2022 Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Bülten

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.