banner13

İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar görevden alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanı Hanifi Acar görevden alındı. Acar Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı olarak atandı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
27 Ekim 2021 Çarşamba 12:38
İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar görevden alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanı Hanifi Acar görevden alınarak, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı olarak atandı.

Acar’ın görevden alınması ile boşalan İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanlığı’na ise Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu getirilid. Katipoğlu’nun yerine ise Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na da Toplu Ulaşım ve Terminaller Şube Müdürü Adem Bedir Ergül getirildi.

Aslen Adıyamanlı olan M.Hanifi Acar, İlk ve Orta ve Lise eğitimini Çelikhan'da tamamladı. 2004 yılından beri İtfaiye Müdürlüğü görevini yürüten Acar, İki Yıldız Balık Adam, temel itfaiyecilik ve arama kurtarma konularında eğitim almıştır.


KAYNAK: ERTV HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.