banner13

İbrahim Perk vefat etti

İstanbul’da bir lokanta zincirinin sahibi olan Malatyalı İbrahim Perk vefat etti.

06 Şubat 2021 Cumartesi 16:38
İbrahim Perk vefat etti

İstanbul’da bir lokanta zincirinin kurucusu Malatyalı İbrahim Perk vefat etti.

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki lokantası başta olmak üzere birçok lokantası bulunan, ayaryakıt sektöründe de faaliyet gösteren 78 yaşındaki İbrahim Perk’in, tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Aslen Arguvan- Parçikan (Bozburun) köyünden olan 4 çocuk babası İbrahim Perk’in cenazesinin, 6 Şubat Cumartesi günü İstanbul- Bostancı Kuloğlu Camisi’nde saat 11.00’de kılınacak cenaze namazından sonra Malatya’ya getirileceği, 8 Şubat Pazartesi günü öğle namazının ardından Malatya Şehir Mezarlığı’nda toprağa verileceği bildirildi.

İstanbul Çağlayan 17. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Galip Mehmet Perk’in de büyük amcası olan İbrahim Perk, Malatya Akpınar’da Hanegahı (Hangah) Pervane Camisi’nin yıktırılmasıyla yerine inşa edilen ‘İbrahim Perk Camisi’ni yaptırmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.