banner13

Hekimhan atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, kent genelinde çalışmalarına devam ediyor. Malatya merkez Battalgazi – Yeşilyurt ve diğer 11 ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli çalışmalar gerçekleştiriyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
21 Kasım 2019 Perşembe 16:19
Hekimhan atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

11 ilçeye atıksu arıtma tesisi inşa etmek için çalışmalara başlayan MASKİ Genel Müdürlüğü ilçelerde yer tespitine devam ediyor. Kuluncak ve Doğanşehir’in ardından Hekimhan’a kurulacak atıksu arıtma tesisi için de ilk adım atıldı.

MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet, kanalizasyon atıklarının çevreye zarar vermeden arıtılması ve doğaya kazandırılması için Hekimhan İlçesi’nde yapılacak olan atıksu arıtma tesisi için yer incelemesinde bulundu.

Karataş: “Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz”

Her ilçeye atıksu arıtma tesisi kuracaklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Karataş:“Hekimhan İlçemizin kanalizasyon altyapısı yenilenmişti. Kanalizasyon atıklarının arıtılması için tesisi kuracağız. Bugün ilçemizi ziyaret ederek tesisimiz için yer incelemesinde bulunduk. Uygun yeri tespit ettik. En kısa zamanda projemizi tamamlayacağız. Tesisimizin inşa edilmesi için ihalemizi yapacağız. Böylece kanalizasyon atıklarının doğaya kazandırılarak arıtılmasını sağlamış olacağız.”dedi.

(Bülten)


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.