banner13

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Öz’den Başkan Gürkan’a ziyaret

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz ve HAK-İŞ Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a nezaket ziyaretinde bulundular.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
30 Haziran 2022 Perşembe 17:35
HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Öz’den Başkan Gürkan’a ziyaret

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz ve HAK-İŞ Malatya Şube Başkanı Bünyamin GeleriMalatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkan Gürkan ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “İşçilerle Büyükşehir Belediyesi olarak biz bir aileyiz. Onlar ailenin fertleridir. Onların birlik, beraberlik ve dayanışması bu aileyi yüceltecektir. Bu ailenin yüceltilmesinde en büyük pay işçi kardeşlerimizindir. Sosyal barışın adaptasyonu noktasında, çalışma barışının korunması noktasında işçi ücretlerinin dengelenmesi noktasında ilgili arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz çalışmalarda azami titizliği ve hassasiyeti gösterdiler. İşçilerimizin memnun olacağı ve bizlere takdir duygularıyla dönüş yaptıkları bir tablo ortaya çıktı. Bunların detaylarıyla ilgili arkadaşlarımız son değerlendirmeyi yapacaklardır. Sayın Genel Başkan Yardımcımızı burada görmekten ve değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte olmaktan büyük onur duymaktayım” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ıziyaret etmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten HAK-İŞ Genel Başkan YardımcısıHüseyin Öz, “Sayın Başkanıma ve çalışma arkadaşlarına özellikle çalışanlarımızın hak ve hukuklarının tespiti ve teslimi hususunda göstermiş oldukları hassasiyetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizde çalışan ve sendikamızın üyesi olan arkadaşlarımızın toplu sözleşme süreçleriyle ilgili Sayın Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Sayın Başkanımızın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Battalgazi Belediye Başkanı olarak geçmişte yapmış olduğu hizmetler vesilesiyle milletimiz adına, Malatyalı hemşerilerimiz adına aynı zamanda çalışanlardan yana her zaman ve her zeminde ortaya koymuş olduğu irade vesilesiyle Konfederasyonumuz ve Sendikamız adına çalışanlarımız için çok teşekkür ediyorum. Bu bakış açısıyla bugün çok güzel bir noktaya geldik. Sayın Başkanıma teşekkür ediyorum. Allah çalışmalarında kolaylıklar nasip etsin” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.