banner13

Gürkan'dan Yeşilyurt Muhtarlar Derneği'ne ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği ile Seyituşağı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek muhtarlarla ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
06 Şubat 2022 Pazar 15:58
Gürkan'dan Yeşilyurt Muhtarlar Derneği'ne ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği ile Seyituşağı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek muhtarlarla ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyaret sırasında Dernek Başkanı ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Şahbaz, “2022 ilk aylarında değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, bizlerle birlikte bir araya gelerek mahallelerimizin sorun ve sıkıntılarını her yerde olduğu gibi periyodik olarak yaptıkları toplantıyı başkanımız yılın ilk ayında bizlerle birlikte yaptı. Kendilerine şahsım ve muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Ayrıca Aralık ayında başlayan ve Ocak ayında devam eden karla mücadeleyle ilgili Büyükşehir Belediyemizin, ilçe belediyelerimizin özellikle sahada yoğun çalışmalarından dolayı Sayın Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Seyituşağı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Akdemir ise, “ 2012 yılında kurulan ve aktif olarak çalışmalarını sürdüren bir derneğiz. Köyümüzde üniversite okuyan bütün öğrencilerimize karşılıksız burs veriyoruz. Köylülerimizin bağışlarıyla ve aidatlarıyla birçok işi yaptık. Başkanımıza muhtarlar derneğini ve derneğimizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği ve Seyituşağı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve yönetim kurulunu ziyaret etmekten dolayı memnun olduğunu dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Mahallelerimizin ve derneğimizin sorunlarını masaya yatırdık. Bu sorunlarla ilgili belediyemizin çözeceği sorunlar var, başka mecralara intikal edilecek sorunlar var. Bunların değerlendirmesi yapıldı. Biz, belediye olarak katılımcı belediyecilik ilkesi içerisinde vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın ve derneklerimizin görüşleri, düşünceleri ve önerileri bizim yol haritamızı ve yön pusulamızı belirliyor. Bu anlamda da güzel bir istişare toplantısı yaptık. Toplantımızda muhtarlarımızın görüşlerini, düşüncelerini ve varsa sıkıntılarını alıyoruz. İlgili arkadaşlarımız sorunlarının çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapacaklar” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.