banner13

Böyle vahşet görülmedi! Köpekleri öldürüp parçaladılar!

Malatya Bostanbaşı’nda 6 tane yavru köpek öldürüldü. Köpeklerin 4 tanesinin başının taşla ezilerek öldürüldüğü, 2’sinin de derisinin soyulduğu iddia edildi. Hayvan severler bu caniliği yapanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
11 Ekim 2021 Pazartesi 19:14
Böyle vahşet görülmedi! Köpekleri öldürüp parçaladılar!

Malatya’da tam bir köpek katliamı yaşandı. Bostanbaşı’nda 6 tane yavru köpek öldürüldü. Köpeklerin 4 tanesinin başının taşla ezilerek öldürüldüğü, 2’sinin de derisinin soyulduğu iddia edildi. Hayvan severler bu caniliği yapanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor.

Vahşet, canilik, katliam. Malatya’da 6 tane yavru köpek vahşice katledildi.

Olay Malatya’nın Bostanbaşı Mahallesi Çiftlik Caddesi’nde meydana geldi.

Görüntüleri kayda alan vatandaşların iddiasına göre, bölge halkının baktığı yavru köpekler, kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından taşla başları ezilerek öldürüldü. Katliam bununla da kalmadı, yine iddiaya göre 2 köpeğin, derisi soyuldu ve ayakları kesilerek, boş tarlaya atıldı.

Hayvan severler duruma tepki göstererek, bu caniliği yapanların bulunup en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

ERTV HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 11.10.2021 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.