banner13

Başkan Gürkan, yönetici kadrosuyla bayramlaştı

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
17 Mayıs 2021 Pazartesi 17:12
Başkan Gürkan, yönetici kadrosuyla bayramlaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mesainin ilk gününde de Büyükşehir Belediyesi yönetici kadrosuyla Meclis Toplantı salonunda bir araya gelerek bayramlaştı.  

Ramazan Bayramı boyunca sahada görevli personelleri ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bayram sonrası mesainin ilk gününde de Büyükşehir Belediyesi yönetici kadrosuyla Meclis Toplantı Salonunda bir araya gelerek bayramlaştı.

Başkan Gürkan, “İdareciler olarak her zaman olduğu gibi bayramlarda da personellerimizin yanında olmalı ve onları yalnız bırakmamalıyız” dedi.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda bayramları buruk bir şekilde kutladıklarını belirten Başkan Gürkan, “Temennimiz ve dileğimiz odur ki bundan sonraki süreçte bayramları bayram lafzında ve bayram tadında yaşamayı, idrak etmeyi ve kutlamayı Cenab-ı Allah bizlere nasip etsin. Aslında bu yaşananlardan dolayı da bizlerinde kendimize bir çeki düzen vermemiz lazım. Cenab-ı Allah diyor ki, ‘Bir millet kendini düzeltmezse Allah o milletin durumunu düzeltmez.’ Covid insanlığın yakasına yapışmış bir bela. Ama bizler de gerekli hijyen koşulları, mesafe ve devletimizin almış olduğu kurallara azami titizlik göstermeliyiz. Bayramlarda sizlerden ricam, her idareci kendi birimindeki personeli ile bir araya gelsin ve bayramlaşsın. İdareciler olarak her zaman personellerimizin yanında olmalı ve onları yalnız bırakmamalıyız” şeklinde konuştu.

iha

                                        

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.