banner13

Başkan Gürkan gençlerle bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, gençlere hitaben , “Kendinizi her zaman güncelleyin. Yeniliklere açık olun. Her zaman eğitime açık olun” dedi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
24 Ekim 2019 Perşembe 17:22
Başkan Gürkan gençlerle bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler ile ‘Zoru Başaranlar’ programında bir araya geldi. Programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, Battalgazi Kız Yurdu Müdiresi Nida Sel, Malatya AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Meclis Üyeleri, Şirket Genel Müdürleri, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve yurtlarda kalan öğrenciler katıldı. ‘Zoru Başaranlar’ programı kapsamında öğrenciler ile buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, hayat tecrübelerini ve yaşadığı deneyimleri öğrencilere aktardı.

Okunan kitapların insanlara bir yol haritası göstermesi gerektiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Gençlerimizin vatana millete güzel hizmetler yapmalarını temenni ediyorum. Çalışıp gayret gösterin, engelleri aşmaya çalışın. Yaptığınız işlerde iyi niyetli olun, kendinizden emin olun ve kendinize güvenin” dedi. “Bulunduğunuz yerde her zaman insanlara hizmet etmek için bulunmanız gerekir” diyen Gürkan, “Kendinizi her zaman güncelleyin. Yeniliklere açık olun. Her zaman eğitime açık olun. Okuduğumuz kitaplar bize bir yol haritası göstermesi gerekir” ifadelerine yer verdi.

Hayatın her anının güzel yanları olduğunu da ifade eden Başkan Gürkan, “Bulunduğunuz durumlarda şikayetçi olmadan çalışın ve okuyun. Temizliğe, düzene ve nizama özen gösterin. Öğrendiğiniz zaman, öğrendiğinizi davranışa dönüştürürseniz eğitim olmuş olur. Okuduğunuz okullarda iyi öğrenin, derste öğretmenlerinizi iyi dinleyin. Her zaman sorgulayın” şeklinde konuştu.

Kendi deneyimlerinden ve zaman zaman karşılaştığı zorluklardan kesitler vererek konuşmasını sürdüren Başkan Gürkan, programının sonunda öğrencilerin sorularını da cevapladı.

KAYNAK: İHA


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.