banner13

Bakan Çavuşoğlu ERTV’ye konuştu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Malatya ziyareti çerçevesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi'ni de gezerek ERTV’ye özel açıklamalarda bulundu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
24 Haziran 2022 Cuma 19:46
Bakan Çavuşoğlu ERTV’ye konuştu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Malatya ziyareti çerçevesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi'ni de gezerek ERTV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Malatya ziyareti çerçevesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi'ni de gezdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'dan Kent Müzesi hakkında bilgiler aldı, Başkan Gürkan’a Malatya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Çavuşoğlu, “Teşkilatlarımız , Belediye Başkanlarımız , Milletvekillerimizle Türkiye gündemini değerlendirdik. Arkadaşlarımızın sorularını cevapladık, daha sonra resmi ziyaretlerimizi de yaktık. Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız bize Malatya için yaptığı hizmetleri ile önümüzdeki süreçte de planladığı hizmetleri anlattılar ve gerçekten çok etkilendim” ifadelerini kullandı.

Malatya ziyareti hakkında ERTV’ye özel açıklamalarda bulunan Bakan Çavuşoğlu, “Tarihi bir şehrimiz, çok önemli devlet adamları yetiştirmiş bir devlet genel geleneği olan şehrimiz. Kalkınma, güzelleştirme, belediyecilik anlamında gerek devletimizin yaptığı hizmetler diğer taraftan da Büyükşehir Belediyemizin yaptığı hizmetlerle Malatya’yı en son 7-8 sene önceki ziyaretimden bu yana çok değişmiş gördüm, çok güzelleşmiş gördüm. Hepsini ellerine sağlık. Zaten Malatya’nın insanı çok güzel. Dostlarım var. Malatya türküsünü de çok severim. En sevdiğim üç türküden bir tanesidir. Sürekli mırıldanırım. Spor yaparken de mırıldanırım. Sesim kötü de olsa mırıldanıyorum. Gerçekten çok bugün Malatya’da olduğum için çok mutluyum.” Dedi.

Bakan Çavuşoğlu, esnafları da ziyaret etti. Atatürk Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, vatandaşların fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.