banner13

Arguvan’ın yeni Kaymakamı Ülkü işe eğitimle başladı

Malatya’nın Arguvan İlçesine  yeni  atanan  Kaymakam Kemal Ülkü işe eğitim kurumlarını denetlemeyle başladı. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
10 Eylül 2021 Cuma 15:06
Arguvan’ın yeni Kaymakamı Ülkü işe eğitimle başladı

Malatya’nın Arguvan İlçesine  yeni  atanan  Kaymakam Kemal Ülkü işe eğitim kurumlarını denetlemeyle başladı.  

Arguvan’da göreve başlayan Kaymakam Kemal Ülkü, okul ziyaretlerine ve denetlemeye ağırlık verdi. Ülkü, ilçe merkezinde bulunan Şehit Birol Akın Cumhuriyet Ortaokulu, İmam Hatip Orta Okulu, Atatürk İlkokulu ve Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul müdürleri tarafından karşılanan Kaymakam Kamal Ülkü, okul müdürlerinden okullar ve alınan Covid-19 tedbirleri hakkında bilgi aldı. Kaymakam Ülkü, ana sınıfı, ilkokul ve ortaokulda sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Kaymakam Ülkü, öğretmen ve öğrencilere 2021-2022 eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Ayrıca pandemi sürecinin de devam ettiğini belirten Kaymakam Ülkü, öğrencilere maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının da önemini hatırlattı.

Arguvan Kaymakamı Gökhan Dolaş’ın Sivas Şarkışla Kaymakamlığına atanmasıyla Aydın Buharkent Kaymakamı Kemal Ülkü de Arguvan Kaymakamlığına atanmış,  geçtiğimiz günlerde Arguvan’a gelerek göreve başlamıştı.

 KAYNAK : İHA

Son Güncelleme: 10.09.2021 15:13
Anahtar Kelimeler:
KaymakamOkulZiyaretArguvan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.