banner13

Arguvan Türkü Festivali’nin tarihi değişti!

‘Türkü Diyarı’ Arguvan’da 30-31 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirileceği açıklanan Uluslararası Türkü Festivali’nin tarihi değişti. Muharrem ayına denk gelmesi nedeniyle 15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali 23-24 Temmuz’da Arguvan Nazım Hikmet Meydanı'nda yapılacak.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Haziran 2022 Çarşamba 18:58
Arguvan Türkü Festivali’nin tarihi değişti!

Türkü DiyarıArguvan’da 30-31 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirileceği açıklanan Uluslararası Türkü Festivali’nin tarihi değişti. Muharrem ayına denk gelmesi nedeniyle 15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali 23-24 Temmuz’da Arguvan Nazım Hikmet Meydanı'nda yapılacak.

Konu ile ilgili Arguvan Belediyesi tarafından basın kuruluşlarına gönderilen bültende şu ifadelere yer verildi; “Geleneksel olarak düzenlediğimiz Uluslararası Arguvan Türkü Festivali'nin yapılacağı tarih daha önce gerçekleştirilen basın açıklaması ile 30-31 Temmuz 2022 olarak duyurulmuştur. Ancak, Muharrem Ayı'na denk gelmesi sebebiyle; Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı, mahalle dernekleri, muhtarlar ve Arguvan’lı vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde 23-24 Temmuz 2022 tarihinde yapılmasının daha uygun olacağı kanaatine varılmıştır. 15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali 23-24 Temmuz 2022'de Arguvan Nazım Hikmet Meydanı'nda yapılacaktır. Tüm türkü severlere duyurulur.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.