banner13

Arguvan Kızık Mahallesinde Aşure Etkinliği

Kızık Mahallesinde Muharrem Ayı dolayısıyla aşure etkinliği yapıldı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
12 Ağustos 2022 Cuma 17:44
Arguvan Kızık Mahallesinde Aşure Etkinliği

Kızık Mahallesinde Muharrem Ayı dolayısıyla aşure etkinliği yapıldı.

Etkinliğe Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Belediye Meclis Üyesi İlhan Balı ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaşyaptığı konuşmada “Muharrem Ayı dolayısıyla oruçlarımız tutuldu, ibadetlerimiz yapıldı. Kızık Mahallemiz her etkinlikte olduğu gibi, bu etkinlikte de birlik ve beraberliğinen güzel simgesi oldu. Örf, adet, gelenek ve göreneklerine bağlı, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, çocuklarıyla hep birlikte hep bir aradalar, ben bu güzel birlikteliğin devam etmesini diliyor, aşureye katılan herkese teşekkür ediyorum. Hizmetlerin hak katında kabul olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.