banner13

Arapgir ilçesine bağlı Eğnir Mahallesi'nde karantina sona erdi!

Malatya Valiliği, korona virüs salgını nedeniyle bazı ilçe ve mahallelerin karantina altına alındığını duyurmuştu. Arapgir ilçesine bağlı Eğnir Mahallesinde de 14 günlük sürenin dolmasıyla birlikte karantina bugün itibari ile kaldırılmış oldu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
12 Nisan 2020 Pazar 17:17
Arapgir ilçesine bağlı Eğnir Mahallesi'nde karantina sona erdi!

Malatya'nın Arapgir İlçesi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla da Eğnir Mahallesinin korona virüs salgını nedeniyle 29 Mart 2020 tarihi itibariyle karantina altına alınmıştı.

Kontrol altına alınan mahallede, jandarma ekipleri tarafından yerleşim alanlarının giriş ve çıkışları kapatılmış 14 günlük karantina süresince vatandaşların evlerinden çıkmaları önlenmişti.

14 günlük karantina sürecinin ardından sağlık ekiplerinin yaptığı taramada korona virüsle ilgili herhangi bir bulguya rastlanmadı. 

Hal böyle olunca karantina süreci mahalle için son ermiş oldu ve Eğnir Mahallesi Muhtarı Adıgüzel Tekin, 12 Nisan tarihi saat 09.00 itibarıyla mahalledeki karantinanın kaldırıldığını duyurdu.

KAYNAK: İHA


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.