banner13

"Adalete saygımız sonsuzdur, devletin kestiği parmak acımaz"

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, yargılandığı bir davada kendisine verilen 7 ay 15 günlük hak mahrumiyeti cezasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adalete saygısının sonsuz olduğunu belirten Özkan, 7 ay 15 günlük yargılama sürecinin ardından görevine geri döneceğini ve bu süre zarfında belediye meclisinde başkan vekili seçileceğini, belediye hizmetlerinin aksamadan devam edeceğini söyledi.

22 Şubat 2021 Pazartesi 19:44
"Adalete saygımız sonsuzdur, devletin kestiği parmak acımaz"

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, yargılandığı bir davada kendisine verilen 7 ay 15 günlük hak mahrumiyeti cezasına ilişkin, belediye binası önünde basın açıklaması yaptı.

Kamuoyunda kirli bilgiler dolaştığını ifade eden Özkan, yaptığı açıklamada, ilçede ruhsat verilen bir lokantada 2011 yılında patlama meydana geldiğini belirterek, bu olay nedeniyle yargılandığını ifade etti.

Özkan, davaya konu olayla ilgili bilgiler de vererek, yaşanan süreci anlattı.  Özkan "2011 yılında bir binamızın alt katındaki lokantada bir patlama gerçekleşti. Olayda çok şükür bir can kaybı yaşanmadı.  Patlamadan önce lokantada yapılan denetimlerde ekipler bazı eksiklikler tespit etmişler bu eksikliklerin giderilmesi için belediye ekipleri lokanta sahibine giderek eksikliklerin giderilmesi aksi takdirde lokantanın kapatılacağını belirtti. Lokanta sahibi de yanıma gelerek eksiklikleri gidermek için 1-2 gün beni idare edin dedi. Bu arada ben Ankara'ya gittim bu süreçte lokantada gaz sıkışması dolayısıyla patlama meydana geldi. Suçun tamamı bana, lokanta sahibine ve gaz temin eden firmaya kesildi" dedi.  

“Adalete saygımız sonsuzdur" diyen Özkan,  "Devletin kestiği parmak acımaz, bu süreçte arkadaşlarımız hizmetlere devam edecek. Biz de 7 ay 15 günlük yargılama sürecinin ardından görevimize geri döneceğiz" diye konuştu.

Başkan Özkan açıklamalarının ardından “Darende seninle gurur duyuyor sloganları” eşliğinde uğurlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.