banner13

6,8’lik Büyük Deprem.. Doğanyol’da 5 Ölü

Malatya il merkezinde saat 20.55’de büyük çapta hissedilen deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Elazığ- Sivrice. Malatya merkezde çok sayıda binada hasar meydana geldi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
24 Ocak 2020 Cuma 23:48
6,8’lik Büyük Deprem.. Doğanyol’da 5 Ölü

Deprem merkezine komşu olan Doğanyol ilçesinde sıkıntının büyük olduğu, ilk belirlemelere göre 5 vatandaşın öldüğü bildiriliyor.

Turgut Özal Tıp Merkezi’ne il merkezi ve Kale’den 9 yaralı intikal etti. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne de 50 dolayında yaralının geldiği öğrenildi. Ayrıca, Yeni Cami’nin kubbesinin bir bölümü de çöktü. Kent merkezinde trafik kilitlenirken, polis ekipleri sık sık vatandaşları sükunete ve ana yolları açık bırakmaya çağırdı.Artçıları süren deprem nedeniyle çok sayıda vatandaş, evleriniİ terkederek açık alanlarda konaklamaya başladı.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın depreme ilişkin kayıtları şöyle:

 

Son Güncelleme: 25.01.2020 08:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.