banner13

Usta Sanatçı Malatya'da yakalandığı korona virüse yenik düştü!

Malatya'da rol aldığı film çekimleri sırasında corona virüse yakalanan ve entübe olan Toygun Ateş hayatını kaybetti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
19 Şubat 2021 Cuma 15:47
Usta Sanatçı Malatya'da yakalandığı korona virüse yenik düştü!

Malatya'da rol aldığı film çekimleri sırasında corona virüse yakalanan ve entübe olan Toygun Ateş hayatını kaybetti.

Rol aldığı 'Gizemli Köy' filminin çekimi için Malatya’ya gelen ve bir süre önce corona virüs testi pozitif çıktıktan sonra tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde entübe edilen tiyatro sanatçısı Toygun Ateş (66), hayatını kaybetti.

Malatya’ya 'Gizemli Köy' film çekimlerine gelen Toygun Ateş, rahatsızlanınca corona virüs testi yapıldı. 6 Şubat'ta test sonucu pozitif çıkan Ateş, durumunda iyileşme olmayınca tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde entübe edilmişti.

Ünlü oyuncunun tedavisi sürerken, filmin yönetmeni ve senaristi Okan Ege, sette başka kimsede virüse rastlanmadığını ve bir an önce Toygun Ateş'in de aralarına dönmesini beklediklerini ifade etmişti.

Toygun Ateş'in eşi Victoria Kırgız yaptığı açıklamada, "Mutasyonlu virüs çıkmış. Böbrekler iflas etmiş. Hem solunum hem de diyalize bağlamışlar" açıklamasında bulunmuştu.

TOYGUN ATEŞ KİMDİR?

2 Haziran 1954’te İstanbul’da dünyaya gelen Toygun Ateş, İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Çok sayıda tiyatro oyununda oynayan Ateş, sinema oyunculuğuna 1976’da ‘Mağlup Edilemeyenler’ filminde başladı. O yıldan itibaren 100’den fazla sinema ve dizi filminde oynadı. Seslendirme sanatçısı olarak hem seslendirme yönetmenliği hem çeşitli yapımlar için seslendirmeler yaptı. Sinema yönetmeni ve senaryo yazarı da olan Ateş, yeni projelerde oyuncu, yönetmen, senarist olarak yer almaya devam ediyordu.

Son Güncelleme: 19.02.2021 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.