banner13

Sağlık çalışanlarına otobüsler ücretsiz

Sağlık çalışanları pandemi döneminin sokağa çıkma yasağının olduğu sürecinde Malatya’da toplu taşımayı ücretsiz kullanmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın MOTAŞ’a verdiği talimatlar ile sağlık çalışanları toplu taşımayı pandemi süresince ücretsiz kullanabilecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
25 Ocak 2022 Salı 17:16
Sağlık çalışanlarına otobüsler ücretsiz

Sağlık çalışanları pandemi döneminin sokağa çıkma yasağının olduğu sürecinde Malatya’da toplu taşımayı ücretsiz kullanmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın MOTAŞ’a verdiği talimatlar ile sağlık çalışanları toplu taşımayı pandemi süresince ücretsiz kullanabilecek.

Başkan Gürkan sağlık çalışanlarının özverili bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “Sağlık İl Müdürümüz Malatya’daki çalışmalarıyla, hizmetleriyle özellikle bütün insanlığı etkileyen Covid 19 virüsü ile mücadele sürecinde Malatya’da başarılı çalışmalar gerçekleştirdiler. Kendisinin şahsında bütün sağlık çalışanlarını kutluyorum. Ayrıca sağlık çalışanlarına da Pandemi döneminde sokağa çıkma yasağının olduğu dönemde ücretsiz toplu taşıma hizmeti verdik. Bugünde gece gündüz demeden haftanın 7 günü cansiperane bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarımızı onure etme adına MOTAŞ’a vermiş olduğumuz talimat doğrultusunda sağlık çalışanlarımız bu süreç içerisinde toplu ulaşım araçlarımızdan ücretsiz olarak yararlanacaklardır. Sağlık İl Müdürümüzün şahsında bütün sağlık çalışanlarımıza başarılar ve mutluluklar diliyorum. Bu süreç içerisinde virüsten dolayı hayatını kaybeden bütün sağlık çalışanlarımıza da Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 25.01.2022 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.