banner13

Milli Savunma Bakanlığı'ndan acı haber! 1 askerimiz daha şehit oldu...

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de Rejim tarafından düzenlenen topçu saldırısında 1 askerimizin daha şehit olduğunu, 2 askerimizin ise yaralandığını açıkladı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
29 Şubat 2020 Cumartesi 10:30
Milli Savunma Bakanlığı'ndan acı haber! 1 askerimiz daha şehit oldu...

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de Rejim tarafından düzenlenen topçu saldırısında 1 askerimizin şehit olduğunu, 2 askerimizin yaralandığını açıkladı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına rejim güçleri tarafından düzenlenen topçu saldırısında 1 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, bölgede ateş altına alınan rejime ait hedeflerin vurulmaya devam edildiği belirtilerek, "Hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz. Şehitlerimizin kanını hiçbir zaman yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız." ifadesi kullanıldı.

56 REJİM ASKERİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamda, "Bölgedeki çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre; ateş altına alınan rejim hedeflerinden 8 tank, 4 zırhlı muharebe aracı, 5 obüs ve 2 çok namlulu roketatarın imha edildiği, 56 Rejim unsurunun da etkisiz hale getirildiği öğrenilmiştir." denildi.


Son Güncelleme: 29.02.2020 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.