banner13

Malatya’ya şehit ateşi düştü!

Adana’nın Kozan ilçesinde jandarma aracıyla otomobilin çarpışması sonucu 2 asker şehit olurken, 3 asker yaralandı. Kazada Malatya nüfusuna kayıtlı Asteğmen Burak Şahin ile Osmaniye Düziçi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan ile şehit oldu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
09 Nisan 2022 Cumartesi 21:06
Malatya’ya şehit ateşi düştü!

Kozan-Adana karayolunda saat 15.30 sıralarında, Kozan istikametinden Adana istikametine seyir halinde olan Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı 01 JAA 081 plakalı askeri araç ile Kayseri istikametinden Kadirli istikametine seyir halinde olan Mustafa Ç. yönetimindeki 01 JB 505 plakalı otomobil çarpıştı. Askeri araç devrilirken, otomobil refüje çıktı. Kazada Osmaniye Düziçi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan ile Malatya nüfusuna kayıtlı Asteğmen Burak Şahin şehit oldu, yaralı askerler Muharrem Efendi Dündar, Fuat Bolat ve İsmail Akcin Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan hastanede eşinin durumunu öğrenen şehit Yusuf Avan’ın eşi güçlükte ayakta dururken, şehidin 3 yaşındaki kızını jandarma görevlileri taşıdı. Şehidin eşinin 2 aylık hamile olduğu öğrenilirken şehidin 8 aylık hamile kız kardeşi şehidin arkadaşları tarafından teselli edildi.

Vali yaralı askerleri ziyaret etti
Adana Valisi Süleyman Elban, kaza yerinde yaptığı incelemelerin ardından hastanede tedavi gören askerleri ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş ve Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ile birlikte hastanede tedavi altına alınan askerleri ziyaret eden Vali Elban, geçmiş olsun dileklerini ileterek, hekimlerinden bilgi aldı.

KAYNAK: ADANA İHA

Son Güncelleme: 09.04.2022 21:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.