banner13

Malatya’da 6. Bölge teşvikleri devam edecek

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, ERTV Ana Habere telefon bağlantısı ile konuk oldu. Sadıkoğlu, 6. Bölge teşviklerinden yararlanan, daha sonra 4. Bölge teşvikine düşürülen ve tekrar Malatya’nın 6. Bölge teşviklerinden yeniden faydalanabilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
18 Eylül 2020 Cuma 11:26
Malatya’da 6. Bölge teşvikleri devam edecek

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, ERTV Ana Habere telefon bağlantısı ile konuk oldu.

Sadıkoğlu, 6. Bölge teşviklerinden yararlanan, daha sonra 4. Bölge teşvikine düşürülen ve Malatya'nın tekrar 6. Bölge teşviklerinden yeniden faydalanabilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sadıkoğlu, tekrar Malatya’nın 6. Bölge teşviklerinden nasıl yararlandığı ve çalışmalarının neler olduğu ile ilgili bilgi verdi. Konuşmasında ‘’Malatya 6. Bölge teşviklerinden istifade etmeyip, 4. Bölge teşviklerine alındı. Bu bizi çok üzdü. Özellikle bu kadar emek verip organize sanayi bölgesinin geliştirilmesiyle gayret gösterirken bir anda teşviklerin bitmesi, hem burada yatırım yapmaya çalışan iş insanlarımızı hem de dışarıdan buraya gelmeyi düşünen iş insanlarımızı tedirgin hale getirdi. Bizim hazırladığımız dosyada özellikle de ilin dezavantajlı olduğu pozisyonları yazdık sanayileşmenin önünün tıkanacağını yazdık çünkü Malatya’nın 6. Bölgeden düşürülmesi bürokratların yapmış olduğu yanlış bir hamleydi.'' İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanına yakın ne kadar insan varsa hepsiyle görüşmeler yaptıklarını ifade eden Sadıkoğlu ‘’bir, bir buçuk hafta Ankara’da bir fiil mitili attık. Sadece bu konu üzerine odaklandık çünkü amacımız cumhurbaşkanımıza ne kadar yakın insan varsa görüşmeler yaptık. Çünkü cumhurbaşkanımızdan daha önce bunun sinyallerini almıştık. Genişletilmiş il başkanları toplantısında cumhurbaşkanımız, sayın bakanımızı çağırarak bundan sonraki teşviklerin yine eski sisteme geçirilmesi konusunda talimat verdi.’’ Dedi.

Sadıkoğlu, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

ERTV HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 18.09.2020 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.