banner13

Malatya'da korkutan deprem!

Malatya'nın Hekimhan ilçesi'nde 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Korku dolu anların yaşandığı deprem şehir merkezi ve ilçelerde de hissedildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
29 Haziran 2022 Çarşamba 22:45
Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre merkez üssü Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Yerin 15.05 km derinliğinde meydana gelen deprem Malatya merkez başta olmak üzere Sivas'ta da hissedildi.

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Malatya'nın Hekimhan ilçesinde saat 22.04'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi." denildi.  

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, saat 22.04'te meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremde, Malatya genelinde ve çevre illerde herhangi bir olumsuz durum ve ihbar ulaşmamıştır." açıklamasında bulundu. 

Son Güncelleme: 29.06.2022 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.