banner13

Hamile, engelli ve kronik ağır hastalığı olan memurlar 2 gün idari izinli

Malatya Valiliği buzlanma sebebi ile hamile, engelli ve kronik ağır hastalığı olan memurların 27-28 Ocak 2022 tarihlerinde izinli olduğunu açıkladı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
26 Ocak 2022 Çarşamba 17:56
Hamile, engelli ve kronik ağır hastalığı olan memurlar 2 gün idari izinli

Malatya Valiliği buzlanma sebebi ile hamile, engelli ve kronik ağır hastalığı olan memurların 27-28 Ocak 2022 tarihlerinde izinli olduğunu açıkladı.

Malatya Valiliği’nden yapılan açıklama şöyle:

“İlimiz genelinde, devam eden yoğun kar yağışı ve hava sıcaklığındaki azalma sebebiyle yollarda oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda karşılaşılan olumsuzluklar nedeniyle, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla;

Kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli ve kronik ağır hastalığı (Kanser, KOAH, kalp ve böbrek yetmezliği, organ nakli ve organ yetmezliği, serebrovasküler vb. kronik rahatsızlığı bulunanlar) olan memur ve diğer kamu görevlileri 27-28 Ocak 2022 tarihlerinde izinli sayılmasına,

Karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.