banner13

Gürkan hemşireleri unutmadı, çiçek vererek günlerini kutladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek korona virüs salgını sürecinde büyük bir özveriyle çalışan hemşirelerin gününü kutladı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
12 Mayıs 2020 Salı 16:03
Gürkan hemşireleri unutmadı, çiçek vererek günlerini kutladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek korona virüs salgını sürecinde büyük bir özveriyle çalışan hemşirelerin gününü kutladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Gürkan, özellikle korona virüs salgını sürecinde büyük bir özveriyle çalışan hemşirelere çiçek vererek Hemşireler Gününü kutladı.

Burada hemşirelere hitaben bir konuşma yapan Başkan Gürkan, sağlık personellerine bu süreçte gösterdikleri özveri ve fedakarlıktan dolayı teşekkür etti. Gürkan, “Değerli sağlık çalışanlarımıza hemşirelerimize minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Hemşireler Gününüzü kutluyorum. İçinde bulunduğumuz süreçte ülkemiz ve dünya açısından pandemi noktasında küresel bir salgınla karşı karşıyayız. Burada sağlık personelimizin yapmış olduğu çalışmaları takdir ediyoruz. Ailelerinden, sevdiklerinden, çocuklarından, eşlerinden ve evlerinden uzak kalarak toplumun mutluluğu ve sağlığı için büyük bir gayret ve çaba gösteriyorlar. Bu gayretlerinizi Türk milleti olarak ayakta alkışlıyoruz. Yapmış olduğunuz bu zorlu görev ve azminiz, fedakârlığınız bizleri duygulandırıyor. Çoğu hemşire, sağlık personellerimiz ve doktorlarımız bu süreçte misafirhanelerde kalarak, hastane ile misafirhane arasında günlerini geçiriyorlar. Evlerine uzun bir süre gitmeme gibi bir fedakârlık gösteriyorsunuz. Yapmış olduğunuz bu fedakârlığı unutmayacağız. Bu vesileyle Hemşireler Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Bir sonraki Hemşireler Gününe daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplum olarak girmeyi temenni ediyorum. Korona virüsünün bir an önce tüm insanlığı terk etmesini temenni ediyorum” dedi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Erdal Aktürk ise, Hemşireler Gününün bu yıl buruk geçtiğini kaydederek sağlık çalışanlarının çok büyük ve riskli bir görevi yerine getirdiğini ifade etti. Aktürk, “Hemşireler günü bu yıl biraz buruk geçti. Gönlümüz her zaman onlar ile birlikte, süreç biraz sıkıntılı ve kaygılı bilinmeyen bir şey ile mücadele ediyoruz. Sağlık çalışanlarımız büyük bir risk altında, inşallah bu süreci hep birlikte sağlıklı bir şekilde atlatacağız. Tüm sağlık çalışanlarımıza göstermiş oldukları bu mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımıza göstermiş olduğu bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Gürkan, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Erdal Aktürk’e, hemşirelere ve sağlık çalışanlarına çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

ERTV HABER MERKEZİ


Son Güncelleme: 12.05.2020 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.