banner13

Gazeteci Karaduman’a saldırıya 3 tutuklama!

Malatya’da haber takibi sırasında saldırıya uğrayan TRT haber muhabiri, deneyimli gazeteci Burhan Karaduman'ın darp edilmesi olayına ilişkin yakalanan şüphelilerden 3’ü tutuklandı. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
02 Kasım 2021 Salı 18:53
Gazeteci Karaduman’a saldırıya 3 tutuklama!

Kernek Meydanı’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ve Kernek Meydanı açılış töreni sırasında görevini icra ederken bir grup tarafından saldırıya uğrayan deneyimli gazeteci Burhan Karaduman’ın darp edilmesi olayı ile ilgili soruşturma titizlikle sürdürülüyor. Olayı derinlemesine araştıran ekipler, şüphelilerin sorgusuyla yaşanan çirkin saldırıyı gün yüzüne çıkarmaya başladı.

Malatya Valisi Aydın Baruş’un da talimatıyla, İl Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan özel ekipler tarafından yapılan titiz çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen ve gözaltına alınan şüphelilerden 3’ü adliyeye sevk edildi. Adliye’ye sevk edilen U.H., D.A isimli kişiler ile 18 yaşından küçük olduğu belirtilen bir kişi tutuklandı.

Bu arada Gazeteci Burhan Karaduman’ın avukatlığını da Malatya’nın tanınmış avukatlarından Avukat Fatih Kerimoğlu yapıyor. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.