banner13

Ev hanımı 2 kitap yazdı

Yağmur Işık, ev hanımı ve bugüne kadar 2 kitap yazdı. Kitaplarının gelirini ise şehit ailelerine ve kız çocuklarına bağışladı. Asker eşi olan Işık 3. kitabını da bitirmek üzere olduğunu söyledi

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
07 Ekim 2021 Perşembe 13:22
Ev hanımı 2 kitap yazdı

 Yağmur Işık, ev hanımı ve bugüne kadar 2 kitap yazdı. Kitaplarının gelirini ise şehit ailelerine ve kız çocuklarının eğitimine bağışladı. Asker eşi olan Işık 3. kitabını da bitirmek üzere olduğunu söyledi

38 yaşında 2 çocuk annesi Yağmur Işık, yazdığı ''Büyümeyen Kadınlar'' ve ''Senden sonrası'' adında 2 kitap kaleme aldı. Yazarlığa ilgisinin 7 yaşlarında başladığını belirten Işık, ''Önce şiirler ile başladım, sonra çevremdekiler tarafından yazdıklarım ilgi gördü.Bunun üzerine neden birikimlerimi bir kitap halinde toplamayayım diye düşündüm ve hayalimi gerçekleştirdim'' dedi.

Asker eşi olan Işık, ilk kitabında küçük yaşta gelin edilen çocukları konu aldı. Gelirini kız çoçuklarının eğitim masrafında kullandı. İkinci kitabında ise şehadet mertebesine yürüyen Mehmetçiklerimizden bahsetti. Bir askerin anılarını konu aldığını ifade etti. Bu kitabın gelirini ise şehit ailelerine bağışladı.

Işık bu günlerde üçüncü romanını bitirmeye çalışırken, dördüncü romanını ise yazmaya hazırlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.