banner13

Engelli olduğu için çalışamıyor, kira ve faturalarını ödeyemiyor!

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı Kiltepe Mahallesi’nde yaşayan ve 4 çocuk babası olan Ersin Özözgül, hastalığı nedeniyle çalışamıyor, devletten aldığı engelli maaşıyla geçiniyorlar. Faturalarını ödeyemedikleri için elektrikleri kesilen ve 2 aydır mum ışığında hayat mücadelesi veren çift, hayırsever ve yetkililerin vicdanlarına seslendi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
02 Nisan 2020 Perşembe 14:48
Engelli olduğu için çalışamıyor, kira ve faturalarını ödeyemiyor!

4 çocuk sahibi Ersin - Gülcan Özözgül çifti Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı Kiltepe Mahallesi’nde yaşıyor. Baba Özözgül engelli olduğu için çalışamıyor ve devletten aldığı yaklaşık 500 lirayla geçiniyorlar.

Aldıkları engelli maaşı ise sadece mutfak masraflarının bir kısmına yetiyor, kiraları, faturaları birikti ve ödeyemedikleri için de 2 ay önce elektrikleri kesildi.

Mum ışığında yaşam mücadelesi veren 6 kişilik bu aile yardım etmeleri için yetkililerin adeta kapısını aşındırdı fakat verdikleri bütün dilekçelerine red cevabı geldi.

4 çocuklarıyla birlikte yaşam mücadelesi veren baba Özözgül yetkililerden yardım eli bekliyor.

ERTV HABER MERKEZİ


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.