banner13

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kayısı ikramlı teşekkür

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kayısı ikram etti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
23 Eylül 2020 Çarşamba 12:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kayısı ikramlı teşekkür

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kayısı ikram etti.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Milletvekili Öznur Çalık tarafından Malatya kayısısının ikram edildiği fotoğraflarında yer aldığı paylaşım sosyal medyada Malatyalılardan büyük beğeni aldı.

“Teşekkürlerimizi kayısı ikramımız ile yaptık”

Milletvekili Çalık, Twitter ve Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: “22 Eylül Salı günü AK Parti MKYK toplantımızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a TMO'nun kayısı alımı ve kayısı fiyatları, 24 Ocak depreminin ardından deprem konutlarının hızla inşa edilmesi ve 6. teşvik bölge hususundan dolayı teşekkürlerimizi kayısı ikramımız ile yaptık.”

 “Malatya sizinle çok şanlı”

Milletvekili Çalık’a Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ( MESOB) Şevket Keskin, Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın da açıklamalarında teşekkür etmişti. AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ise, sosyal medya hesabından Milletvekili Öznur Çalık’ı etiketleyerek, “Malatya sizinle çok şanlı” paylaşımda bulundu.

Son Güncelleme: 23.09.2020 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.