banner13

Çalışkan müdüre tahammül edemediler…

1,5 yıllık görev süresinde önemli çalışmalara imza atan Malatyalı, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay görevden alındı. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
08 Nisan 2022 Cuma 20:46
Çalışkan müdüre tahammül edemediler…

1,5 yıllık görev süresinde önemli çalışmalara imza atan Malatyalı, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay görevden alındı

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan fakat Malatya’da da ciddi oranda hasara neden olan 6.8 şiddetindeki deprem sorası Malatya’da Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan ve pandemi ile depreme rağmen görevinde önemli projelere imza atan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, çalışkanlığı ile göze battı ve Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.

Deprem sürecinde ve devamında Malatya’ya yeni okulların yapılması, birçok okulun yenilenerek Malatya’ya kazandırılması konusunda önemli çalışmalar yürüten Battal Kanbay’ın eğitim yılı sonu bile beklenmeden görevden alınması Malatya’da, Malatyalı dürüst bir bürokratın istenmediği, iddialarına yol açtı.

Haklarında yolsuzluk, usülsüzlük iddiaları bulunan bürokratların, siyasilerin destekleri ile yıllarca görevde tutulduğu Malatya'da, yine hakkında ciddi iddialar bulunan Ali Tatlı'nın bile 7 yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yaptığı Malatya’da çalışkanlığıyla öne çıkan Kanbay’ın siyasete kurban gittiği düşünülüyor.

KAYNAK: malatyahaber.com - ERTV

Son Güncelleme: 08.04.2022 21:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.