banner13

Malatya’da viyadükte zincirleme kaza! Kentte trafik durdu!

Malatya-Ankara karayolu Turgut Özal (Beylerderesi) Viyadüğü üzerinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 9 aracın karıştığı trafik kazasında 21 kişi hafif yaralandı. 

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
24 Mayıs 2021 Pazartesi 12:29
Malatya’da viyadükte zincirleme kaza! Kentte trafik durdu!

Malatya-Ankara karayolu Turgut Özal (Beylerderesi) Viyadüğü üzerinde sabah saatlerinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. İlk belirlemelere göre 9 aracın karıştığı trafik kazasında 21 kişi hafif yaralandı. 

Kazanın ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaparken, yaralılar ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri de kaza yerinde güvenlik önlemi aldı.

Kaza nedeniyle yol uzun bir süre trafiğe kapandı. Yaşanan trafik yoğunluğundan dolayı, Beylerderesi Viyadüğü girişine yakın bir noktada ikinci bir kaza daha meydana geldi. Yaralananın olmadığı kazada araçlarda  maddi hasar oluştu.

Kazaya karışan araçların çekici marifetiyle kaza yerinden kaldırılmasının ardından yaklaşık 2 saat kapalı olan yol, kontrollü bir şekilde yeniden trafiğe açıldı.

KAYNAK: ERTV HABER MERKEZİ 

Son Güncelleme: 24.05.2021 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.