banner13

Malatya'da fuhuş yapılan 14 ikamet mühürlendi!

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak çalışma yapıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince son 20 günde yapılan çalışmada, 14 ikamet mühürlendi. Ayrıca bir derneğin lokaline de baskın yapıldı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
24 Şubat 2020 Pazartesi 16:16
Malatya'da fuhuş yapılan 14 ikamet mühürlendi!

Malatya’da polis, kumar oynadığı tespit edilen bir dernek lokaline baskın düzenlendi. Baskınlarda fuhuş yapıldığı belirlenen 14 ikamet ise mühürlendi.

Malatya emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan diğer bir çalışmada, Yeni Hamam Mahallesinde faaliyet gösteren bir Yardımlaşma Derneği Lokalinde, katlamalı yanık ile kumar oynandığı tespit edildi. Kumar oynayan toplam 4 şahsa 5326 sayılı kanunun 34. maddesine istinaden 4 bin 900 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca kumar parası olan 3 bin 190 TL geçici olarak muhafaza altına alındı. İşletmeci 2 şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapıldı.

Fuhuştan 14 ikamet 30’ar gün mühürlendi
Bu arada, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince son 20 günde yapılan çalışmada, 14 fuhuş olayı ile ilgili olarak toplanan Zührevi Hastalıklarla ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu Başkanlığınca, 14 ikametin 30’ar gün mühürlenmesi kararı alındı.

KAYNAK: İHA


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.