banner13

Kaçak kenevir ekenlere operasyon: 2 gözaltı!

Malatya’da kaçak olarak ekilmiş 2 bin 960 kök kenevir bitkisi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
27 Temmuz 2020 Pazartesi 19:16
Kaçak kenevir ekenlere operasyon: 2 gözaltı!

Malatya’da, kaçak olarak ekilmiş 2 bin 960 kök kenevir bitkisi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında oluşturulan özel ekip marifetiyle yürütülen çalışmalar neticesinde, Akçadağ İlçesine bağlı Ilıcak Mahallesinde ve Yazıhan İlçesine bağlı Tahtalı Mahallesinde yasadışı kenevir ekimi yapıldığı bilgisinin alındı.

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden 2 şüphelinin evinde ve bahçesinde yapılan aramada toplamda 2 bin 960 kök kenevir bitkisi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

iha

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.