banner13

Eski eşe acımasız saldırı!

Boşandığı, ancak aynı evde birlikte yaşadığı kocası tarafından sokakta bıçaklı saldırıya uğradığı iddia edilen kadın yaralandı. Şüpheli polis tarafından yakalandı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
17 Ağustos 2021 Salı 16:56
Eski eşe acımasız saldırı!

Boşandığı, ancak aynı evde birlikte yaşadığı kocası tarafından sokakta bıçaklı saldırıya uğradığı iddia edilen kadın yaralandı. Şüpheli polis tarafından yakalandı.

Olay, Dabakhane Mahallesi Bebek Sokakta meydana geldi. Sokakta yürümekte olan A.T. adlı kadın, bir kişi tarafından kalçasından iki bıçak darbesi ile yaralandı. Yaralı kadın, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı, polise verdiği ifadede, kendisine saldıranın boşandığı ancak aynı evde yaşadığı eski eşi Y.T. olduğunu, evi boşaltma konusunda aralarında sorun bulunduğunu, bu nedenle kendisine saldırdığını iddia etti.

Genç kadının Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi sürerken, saldırgan eski koca Y.T. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 17.08.2021 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.