banner13

Bıçakla yaralanan şahıs kurtarılamadı!

Malatya'da yaşanan bıçaklı kavgada ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
03 Ekim 2021 Pazar 10:39
Bıçakla yaralanan şahıs kurtarılamadı!

Malatya'da yaşanan bıçakkavgada ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

Edinilen bilgiye göre, Malatya’da akşam saatlerinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Onur Kızıldağ ağır yaralandı. Kavga ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler, olayın şüphelisi olduğu değerlendirilen F. G. ve S.Y. isimli şüphelilerin yakalanması için inceleme başlatırken ağır yaralı şahıs ise ambulans ile Malatya Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Onur Kızıldağ hayatını kaybederken, şahsın cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.