banner13

Altın hırsızı 2 kadın yakalandı

Malatya polisi tarafından altın ve para çalan iki kadın yakalandı.

07 Ekim 2020 Çarşamba 11:26
Altın hırsızı 2 kadın yakalandı

Edinilen bilgilere göre, Hırsızlık Büro Amirliğince, iki ayrı adreste farklı tarihlerde yaşanan 22 ayar yüzük, 2 kolye, 9 bin TL ve 1 altın bilezik hırsızlık olaylarını kapı dili düşürmek suretiyle gerçekleştirdikleri tespit edilen Y. T. ve C. K. isimli kadınlar yakalandıktan sonra çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandılar

Öte ndan Battalgazi Polis Merkezi Amirliğine müracaata bulunulan faili meçhul motosiklet hırsızlığı olayının şüphelisi olduğu tespit edilen M. E. B. isimli şahıs ve söz konusu motosiklet İzzetiye Mahallesinde Battalgazi Polis Merkez Amirliği ekiplerince ele geçirildi. Motosiklet müştekisine teslim edilerek, tahkikata başlandı.

Başka bir hırsızlık olayı da Sarıcıoğlu Mahallesinde park halinde bulunan bir araç içerisinden meydana geldi. Polis ekipleri 165 kilogram yaklaşık 4 bin TL değerindeki kuru kayısının çalınması olayının faillerini yakaladı. F.M. ve C. G. isimli şahıslar Battalgazi Polis Merkezi Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alınıp tahkikata başlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.